A hónap illóolaja: IMMORTELLE – Halhatatlanság (keverék olaj)

IMMORTELLE – Halhatatlanság (keverék olaj)

Az illóolajhoz kapcsolódó fogalmak:

  • Ég és Föld
  • itt és most
  • kiteljesedés
  • test, lélek, szellem

Illata: fás, fűszeres, gazdag, friss

Illóolajának alapjait több növényi komponensből válogatták össze, amelyek a következők: tömjén, hawaii szantálfa, levendula, mirha, olasz szalmagyopár és rózsa.

Ezt a készítményt elsősorban kozmetikai célok eléréséhez alkották meg, úgy mint a ráncok és a bőr egyenetlenségeinek eltűntetése, a többlet pigmentáció elhalványítása, továbbá selymesebb, hidratáltabb és összességében véve fiatalosabb megjelenés.

Alapjában véve ezek a tulajdonságok a fizikai testre gyakorolt hatásról mondhatóak el, de ha megvizsgáljuk az összetevőket, láthatjuk, hogy ezen messze túlmutat a készítmény potenciálja. Létrehozza a szentháromság egységét (test, lélek és szellem harmóniája), támogatja kiteljesedésünket bármilyen tevékenység végzésében, szinte határtalanná tesz. Kiválóan használható a szellemi úton “járás” támogatására, az ennek érdekében végzett tevékenységek során (például meditációs gyakorlatok, ima, mantra, elmélyülés, lecsendesedés, stb.).

Alkalmazható bármilyen érzelmi terápia vagy akár az életünkben megjelenő kihívás során. Segít, hogy szeretetteljesek tudjunk maradni a nehéz helyzetekben is, támogat a minket érő traumák gyorsabb feldolgozásában. A rózsa az egyik legmagasabb rezgéssel rendelkező illóolajaink egyike, nagyon intenzíven hat a szívcsakrára és támogatja annak megnyitását. Namaste! :)

FIGYELEM! GYERMEK KEZÉBE NE KERÜLJÖN!
VÁRANDÓSOK, SZOPTATÓS KISMAMÁK ÉS ORVOSI KEZELÉS ALATT ÁLLÓK KONZULTÁLJANAK A KEZELŐORVOSSAL HASZNÁLAT ELŐTT!
KERÜLJÜK EL A SZEMBE, BELSŐ FÜLJÁRATBA VAGY ÉRZÉKENY TERÜLETEKRE JUTÁSÁT!

Szakmai lektor: Molnárné Papp Gyöngyi – aromaterapeuta
Szerkesztette: Kevi Andrea