A hónap köve: KUNZIT

KUNZIT

A kunzit a szívcsakrán keresztül kapcsolódik az ember energetikai rendszeréhez, majd lágyan, lassan utat nyit Felfelé… a magasabb Világok felé. Asztrál utazások során biztonsággal használhatjuk átjáróként is, mert “jelet hagy a testen”, így könnyűszerrel visszatalálhatunk bele.

Támogatja a szellemi tevékenységeket, a meditációt, az érzelmi terápiákat. Nagyon magas rezgése van, így támogat minden ez irányú tudatos törekvést is. Megerősíti energetikai védelmünket, oldja és tisztítja a bennünket ért érzelmi traumák során keletkezett “lerakódásokat”.

A finom energia testek tisztulási folyamatának következtében kihat a fizikai testre, stimulálja a keringési rendszert, gyógyítja a szív fájdalmakat, erősíti kapcsolatunkat a minket körülvevő világgal, segít megtalálni benne a helyünket és a szerepünket, támogatja az önelfogadást, azt, hogy hasznosnak érezhessük magunk. Növeli a tudatosságot, a jelenlétet, segít fenntartani a kapcsolatot isteni részünkkel. Ha a szív központot sikerül egyensúlyba hozni, az hosszú távon megteremti a test többi rendszerének egyensúlyát és harmóniáját is.