Feng Shui

A Feng Shui az ősi kínai mesterek titkos bölcsessége és tanítása volt évezredeken át. Alapvetően a tökéletes hely megtalálásának művészetét jelenti. A Föld és a benne élő ember egy együtt lüktető rendszert alkot.

Ahhoz, hogy megtalálhassuk az ember számára a tökéletes helyet a rendszeren belül, ismerni kell a változók paramétereit. Ezek pedig a térből, időből és a benne élő emberből állnak össze. Ennek alapján a Feng Shui elemzésnek két típusával foglalkozhatunk.

Az egyik az élettér elemzése a benne élők vonatkozásában, a másik pedig a Földre leszületett ember személyes képlete alapján kirajzolódó egyéni konstrukció, illetve működési modell. Ez a modell meghatározza az egyed alapvető képességeit, szükségleteit, egészségügyi kérdéseket, az élete során kihívást jelentő területeket, emberi kapcsolatrendszerét, illetve a sorsának alakulását – energetikai vonatkozások tükrében. Ezt leegyszerűsítve mondhatjuk, hogy megkaphatjuk a konstrukciót, hogy milyen járművet választottunk aktuális életünk időtartamára, illetve az utat is, amin ezzel a járművel végig kell hajtanunk.

♦♦♦

Az érdeklődőnek módjában áll ízelítőt kapni ebből az ősi tudásból. Az igazán elkötelezettek pedig el is sajátíthatják mindezt, megteremtve a lehetőségét annak, hogy teljesebb és kiegyensúlyozottabb életet alakítsanak ki mind maguk, mind pedig szeretteik számára.

surf

A tudásanyag gyakorlatba való átültetésével olyan szörfdeszkát építhetünk, melynek segítségével meglovagolhatjuk a környezetünk állandó változása által gerjesztett hullámokat. Ezáltal mintegy iránytűt kapunk a kezünkbe és képessé válunk követni a minket körülvevő világ szabad szemmel nem látható finomenergetikai rezdüléseit és a folyamatos változást.

♦♦♦