RÓLUNK

Koronázási jogar felső dísze.
A hálóvá szőtt, önmagába visszatérő fonat a buddhista ikonográfiában a  „nyolc szerencsés jel” egyike. A mágikus, önmagából induló és érkező fonás, a teremtés végtelenségét, az előbukkanó és eltűnő idő, a ciklusok örök váltakozását jelenítik meg. Minden, ami bennünk és körülöttünk létező, észlelhető valóság „erőket” fogad be és bocsát ki magából. A világ fénylő természetének megidézője a nyitott elrendeződés, elemei a tűz és a levegő. A zárt képlet a védettségre utal, arra, hogy a kártékony erők pusztító mennyiségben nem juthatnak közelünkbe. A földet idézi, amely a magok megtartó ágya, a vizet, amely a termőföld bölcsője, az életet óvó anyaméhet.  A föld és víz, e két mágikus szívbe font, kibonthatatlan egysége, az óvást, védelmet idézi a Solaris erők szent négyszögébe.
Forrás: Molnár V. József – Világ-Virág

A Trimagus Csapatának tagjaival – kimondva vagy kimondatlanul – régóta közös Utat taposunk. Küldetésünkön túl a pszichotronika (szellem- és lélekgyógyászat) és Merkaba-gyógyítás volt kezdetben az összekötő kapocs ebben a hármasságban. Egyéni Utunkat járva külön-külön is eljutottunk arra a felismerésre, hogy
a Test – Lélek – Szellem hármasságában kell gondolkodnunk és tevékenykednünk ahhoz, hogy felcsillanhasson az anyagban az anyagból való kiemelkedés lehetősége. Egyik tényező sem hanyagolható el vagy emelhető ki belőle a másik kettő rovására.

Ezen túl felmerült az igény a nyugati és keleti módszerek összehangolására és bizonyos helyzetekben akár egymásba fűzésére is. Ezekben a kérdésekben közösen gondolkodva, egymást kiegészítve tudunk együttműködni, így a hozzánk fordulókon hatékonyan segíteni.

A Trimagus Csapata