Masszázsterápiák

A masszázs mindenkinek mást jelent… Minden ember mást remél egy kezelés során.
Van, aki csak a fájó és elgyötört izmait, befeszült ízületeit szeretné kilazítani – ez a legáltalánosabb. Van, aki egy kis megnyugvást keres, mert csak ilyenkor képes rá. Még sokáig lehetne folytatni a sort…

Tény, hogy mai rohanó világunkban egyre nagyobb szükség van a terapeuták munkájára. Legtöbbször az emberek nem képesek egyedül megküzdeni a stresszel, még ha egészséges életmódot és megfelelő mennyiségű mozgást is folytatnak.
Sajnos idő és erőforrás hiányában nem foglalkozunk testünk jelzéseivel és már csak akkor fordulunk szakemberhez, ha már jóval nagyobb a probléma. Ilyenkor általában jelentősen több időráfordítást igényel a kialakult helyzet visszafordítása.
Pedig a masszázs a megelőzésben is kiváló!

Akárhogy is, akármilyen céllal érkezik meg végül az ember a terapeutához, a masszázs több szinten fogja kifejteni a hatását, még ha azt nem is sejti. Ahogy a stressztől kialakultak a fizikai tünetek, úgy visszafele is hat ezen tünetek masszázsal történő kezelése. Ennek eredményeképp ellazultságot, megnyugvást és sokkal jobb energia áramlást hozhatunk létre a testben.

Az európaiak és a távol keletiek gondolkodásmódjaik eltérése miatt különböző módon közelítenek a masszázson keresztül a testhez. A hozzám fordulóknak személyreszabottan, mindkét megközelítéssel, vagy akár ezek szintézisével is tudok segíteni.