A TLSz filozófiája

Kulcsfilozófiánk a Test-Lélek-Szellem szenthármasságának minél tökéletesebb fizikai-, lelki-, és energetikai szinten történő megélése, és folyamatos tökéletesítése.

Ehhez szeretnénk minden Kedves Érdeklődőnek hatékony támogatást és a gyakorlatban is – napi szinten – alkalmazható technikákat és módszereket átadni.

Mit értünk ezalatt?

Jelen körülményeink között itt a Föld nevű csodálatos bolygón fizikai testünk kézzelfogható, „durvaanyagi” megjelenésén túl mindannyian jelen vagyunk „finomanyagi” szinteken is.
Ezt gyűjtő névvel – az egyszerűség kedvéért – nevezzük léleknek és szellemnek.

Minden földi élet fő célja és feladata, – a tapasztalásokon túl – hogy szelleme segítségével lelkét képes legyen kiemelni a személyiségéből.

Az ősi bölcseletekben ezt nevezzük megvilágosodásnak. Aki erre képessé válik, az megvilágosodott.
Ezt kitartó, rendszeres és folyamatos munkával érhetjük el, és egyáltalán nem biztos, hogy egy élet elegendő rá… Ez sok tényezőtől függ.

Az általunk használt és átadásra kerülő technikák segítségével arra törekszünk, hogy mind a három szintre hatással tudjunk lenni. Ez jelentősen növeli a hatékonyságot és gyorsítja az egyéni fejlődést.
Korábban szinte elképzelhetetlen lett volna egy-egy élet alatt ilyen nagyfokú előrelépést elérni.

Az adott élethelyzettől és egyéni konstrukciótól függően eltérő lehet, hogy melyik síkon van szükség több munkára és melyiken kevesebbre.

Ha felkeltettük az érdeklődésed és szolgálatodra lehetünk, keress bennünket bizalommal.

A Trimagus Csapata