Természetgyógyászati konzultáció

Évről évre nő azoknak az embereknek a száma, akik segítségért az alternatív gyógyászat irányába fordulnak. Szaporodnak azok a problémák, amelyekre nem lehet csak úgy „bekapni egy tablettát”. Sokan nem akarják elfogadni azt az egyre többet elhangzó mondatot, hogy „Ezzel Önnek együtt kell élnie”.  Akár mi legyen is az indíték, egy nagyon fontos dolgot meg kell érteni.

Mindenki saját maga gyógyul meg!

Ezért bizony tenni kell. Mi csak „segítünk” kijelölni a célt és „támogatunk” az úton, hogy a cél elérhető legyen, de senki helyett nem tudjuk elérni azt. Mindenki eljutott valamilyen úton ahhoz az állapothoz, amiben éppen van. Az okokat megkeresve, fel kell tárni az idevezető utat és lépésről lépésre megtervezve kitűzni azt az új irányt, ami visszavezet az eredendő, egészséges és teljes állapothoz.

Az első alkalommal egy nagyon részletes, mindenre kiterjedő beszélgetést folytatunk le esetenként néha akár meglepő kérdésekkel. A kapott információk alapján elkészül egy terápiás terv, ami maga a felépített út, amin szisztematikusan végig kell haladni. A folyamat végén megtaláljuk az elérendő „célt”, ami egyénenként mindenkinek más és más.