A hónap köve: PREHNIT

PREHNIT

prehnit a jövőbelátás és a feltétel nélküli szeretet köve. Kézben tartva lágyan simogató energiái körülölelnek. A finom-anyagi testhez elsősorban a szívcsakrán keresztül kapcsolódik, ahonnan gyorsan és hatékonyan eléri, és fénnyel borítja be az aura minden zugát. Kifejezetten erős védelmet képes létrehozni, olyan, mintha egy fényes pajzs lenne körülöttünk.

Az érzékeken túli világ felé képes a kapukat megnyitni. Segítségével össze tudunk kapcsolódni más dimenziókkal vagy a “Felsőbb Világokkal”. Erősíti a Gondviselésbe vetett bizalmat, ezáltal a pozitív érzések és gondolatok felerősödnek bennünk, melyek végül kitöltik az ember szívét majd a magasabb rezgések visszacsatolódnak az aurába is. Ez egy öngerjesztő folyamat, amely összességében az egész energiatestet egy magasabb rezgésszintű állapotba “emeli”.

A fizikai testre elsősorban a csecsemőmirigyen keresztül hat. Sejtregeneráló és fiatalító hatása van, erősen tisztítja a vért, a veséket, a húgyhólyagot. Támogatja az ízületeket, a tüdőt. Segít eltávolítani a szervezetből a lerakódásokat.