A hónap illóolaja: ADAPTIV (keverék olaj)

ADAPTIV (keverék olaj)

Az illóolajhoz kapcsolódó fogalmak:

  • kiáradás
  • emelkedés
  • középpont
  • belső béke

Illata: édes, citrusos, virágos

Illóolajának alapjait – az eddigiekkel ellentétben – több növényi komponensből válogatták össze úgy, hogy a célt és a megfelelő hatásfokot szem előtt tartották. A növényi alapanyagok a következők: vadnarancs, levendula, copaiba, fodormenta, magnólia, rozmaring, neroli és ámbrafa.

A gondosan válogatott összetevői segítenek a borongós napokon is napfényt csalni életünkbe. A narancs és a menta emelőerővel bír, segítségével derűsebben nézünk szembe a kihívásokkal. A virágos illatjegyek elsimítják lelkünk tengerén a tajtékokat, míg a copaiba és ámbrafa támogat bennünket abban, hogy önnön mélységeinkbe horgonyt verhessünk, így stabillá és kiegyensúlyozottá válhassunk. Összességében véve segít alkalmazkodni a mindennapos kihívásokhoz, legyen szó akár üzleti találkozóról, ahol topon kell lennünk, akár egy meghitt családi együttlétről, ahol önmagunkba vetett hitünk és belső egyensúlyunk hozza meg a biztonságérzetet és az összetartóerőt a többiek számára is.

Az Adaptiv olajat csak külsőleg javasoljuk használni, hígított formában, vivő segítségével. Használjuk a nap folyamán bármikor, amikor szükségét érezzük, pulzuspontokon vagy szívtájékon. Érdemes gondolni rá lefekvés előtt is, hogy éjszakánk kellőképpen pihentető legyen, ne az egész napos – netán frusztráló – gondolatok zakatoljanak a fejünkben éjjel, amíg alszunk. Használhatjuk talpon is. Párologtathatjuk a lakásban, ha megnyugtató légkört és egyensúlyt szeretnénk otthonunkban teremteni.

FIGYELEM! GYERMEK KEZÉBE NE KERÜLJÖN!
VÁRANDÓSOK, SZOPTATÓS KISMAMÁK ÉS ORVOSI KEZELÉS ALATT ÁLLÓK KONZULTÁLJANAK A KEZELŐORVOSSAL HASZNÁLAT ELŐTT!
KERÜLJÜK EL A SZEMBE, BELSŐ FÜLJÁRATBA VAGY ÉRZÉKENY TERÜLETEKRE JUTÁSÁT!
HASZNÁLAT UTÁN 12 ÓRÁN ÁT KERÜLJÜK A DIREKT NAPSUGÁRZÁST.

Szakmai lektor: Molnárné Papp Gyöngyi – aromaterapeuta
Szerkesztette: Kevi Andrea