A hónap illóolaja: PAST TENSE (keverék olaj)

PAST TENSE – „Múltidő” (keverék olaj)

Az illóolajhoz kapcsolódó fogalmak:

  • megnyílás
  • elengedés
  • feltöltődés
  • továbblépés

Illata: friss, mentolos, gyógynövényes

Illóolajának alapjait több növényi komponensből válogatták össze, amelyek a következők: kúszó fajdbogyó, levendula, borsmenta, tömjén, cilantro (koriander leveléből készített illóolaj), majoranna, római kamilla, bazsalikom és rozmaring.

Ezt a készítményt elsősorban az érzelmi egyensúly visszaállítására, megtartására alkották meg, oly módon, hogy segítsen elengedni a stresszt és az ehhez kapcsolódó negatív érzelmi hullámokat, miközben a nyugalom, megnyugvás érzéseit támogatja, elősegíti, erősíti.

Alkalmazható bármilyen, életünkben megjelenő kihívás során, ahol fontos, hogy fókuszáltak, de egyben relaxáltak is legyünk. Ezen túl segít az érzelmi traumák feldolgozásában. Elsősorban a múltból hozott vagy olyan dolgok esetében, amelyek már megérettek az életünkből történő elengedésre. Ezt az elengedési folyamatot támogatja. Helyileg alkalmazható a nyak tájékán, a vállakon (pl. masszázs esetén), továbbá a pulzus pontokon.

Vigyázat! akinek a cilantro/koriander illata nem tartozik a kedvencei közé, annak elsőre (de lehet, hogy másodikra is) erőteljes lehet… De tudjuk, hogy az is jelzés értékű, ha valamelyik illattal nem vagyunk barátságban. Azon a területen bizony munka vár ránk. Ha önállóan nem boldogulunk, érdemes lehet egy aromaterapeutát felkeresni, akivel közösen a dolgaink mélyére tekinthetünk, és egy támogató folyamat során kidolgozhatjuk magunkból a kihívással bíró területet.

FIGYELEM! GYERMEK KEZÉBE NE KERÜLJÖN!
VÁRANDÓSOK, SZOPTATÓS KISMAMÁK ÉS ORVOSI KEZELÉS ALATT ÁLLÓK KONZULTÁLJANAK A KEZELŐORVOSSAL HASZNÁLAT ELŐTT!
KERÜLJÜK EL A SZEMBE, BELSŐ FÜLJÁRATBA VAGY ÉRZÉKENY TERÜLETEKRE JUTÁSÁT!

Szakmai lektor: Molnárné Papp Gyöngyi – aromaterapeuta
Szerkesztette: Kevi Andrea