Mit tapasztalhatsz meg, ha elvégzed a DM Qi-kung™ alaptanfolyamot?

DM Qi-kung™ alaptanfolyam tapasztalatainak összegzése

A gyakorlati rész első felvonása 10 alkalomból állt.
Hétvégéről-hétvégére találkozott kis csapatunk és a tanulmányokban egyre mélyebbre, energetikailag pedig egyre magasabbra jutottunk…

Hétrő-hétre egyre tovább tartott a kellemesen energetizált állapot, amit a gyakorlatok során sikerült elérnünk. A hétköznapok forgataga egyre kevéssé tudott leamortizálni minket. Persze egyénileg mindenki a saját energetikai szintjének és élethelyzeteinek megfelelő folyamatokon ment keresztül a tanfolyami napok közt eltelő időben is.
Születtek menet közben megértések, apró fényvillanásnyi megvilágosodás-szikrák, „aha”-élmények és néha-néha megadatott a fel-fellibbenő fátyol mögé pillanatni, összefüggéskbe betekinteni.

Amit biztosan állíthatok, hogy minden bátor és tettrekész érdeklődő különleges tapasztalásokban részesülhet, ha képes nyitott maradni és elengedni az előítéleteket és félelmeket.
Átlagos, hétköznapi gondolkodással nem biztos, hogy fel lehet fogni, ami történik velünk a folyamat során. Habár, ez egy ellentmondásos helyzet, hiszen tisztán fizikai folyamatokkal leírható lenne, ha az emberi energiaszinteket megvizsgáljuk.

Az egyéni energiaszint növekedése és magas szinten tartása a fizikai és lelki jóllét mellett, látókörünk szélesedését is eredményezi. Észrevehetünk új lehetőségeket, kioldhatunk régi, meg nem oldott feladatokat, ismétlődő mintákat. A testi folyamatokon keresztül megtanulhatjuk a lelki terheinket is letenni. Képessé válhatunk megnyílni, tudatosan áramoltatni és irányítani az energiát.

Amikor képessé válunk eljutni a megfelelő energetikai állapotba, a meditáció során kegyelmi állapotba kerülhetünk, ahol megnyílhat az ajtó a magasabb energiájú „fenti” világok felé.
Az ember hazaérhet… ha csak egy rövid időre is.

És végül dióhéjban összefoglalva legfőbb személyes tapasztalataim, hogy mit éltem meg ez alatt az időszak alatt…

  • feltételek nélküli elfogadás és adás képességének fejlődése…
  • beleérzőképesség még finomabb behangolása, képessé válni arra, hogy érzékelhessem, mit érez a másik, mire van szüksége…
  • érzékelés fejlődése: energia áramlása, kristályok működése…
  • saját határaim tágítása…
  • kiegyensúlyozottság
  • egészség
  • energetizáltság
  • tettrekészség
  • látószög szélesedése
  • lehetőséget kaptam régről cipelt, karmikus vállalások kioldására…

Zárásképp egy jó hír azoknak, akik még nem szánták rá Magukat:
higgyjétek el, a külvilág is észre fogja venni Rajtatok!

MAGAS ENERGIASZINT = SUGÁRZÓ SZEMÉLYISÉG 🙂

Vélemény, hozzászólás?