A hónap köve: ARANYTOPÁZ

ARANYTOPÁZ

Az aranytopáz (Topaz Imperial) a Mágusok köve.

Aktiválja a bennünk rejlő képességeket, összpontosítja erőnket, rendezi gondolatainkat. Finom gyolccsal borítja be a múlt sebeit, támogatja a gyógyulási folyamatokat. Motivál, hogy új utaknak vágjunk neki. A kezdet köve, az új kezdeteké. Ha behívjuk életünkbe, beragyogja azt, mint a Nap, és megédesíti, mint a méz.

Rend, rendszer, rendezettség – kívül és belül.

Az erőközpontban összpontosított erő és akarat elindul “felfelé”, megnyitja a szívet és halad tovább… szíverővel telten eléri a torokcsakrát, ahol szeretetteljes szavak formájában ölt formát ereje a fizikai dimenzió világában. Kapcsolatainkba csempészi a szeretet erejét, az elkötelezettséget, a bizalmat és a feltételnélküliséget. Ha energia áramlásának útját tovább figyeljük, megláthatjuk, ahogy eléri a feji területeket. Fénye beragyogja gondolatainkat, elűzi a sötétséget, áthatja a tobozmirigyet és az agyalapi mirigyet, ezáltal segíti a hormontermelés optimalizálását. Ez a folyamat támogatja a sejtmegújítást fizikai szinten, mivel kedvezően hat az összes belsőelválasztású mirigyre, a májra és epehólyagra is.

„Karácsonykor az ember mindig hisz egy kissé a csodában, nemcsak te és én, hanem az egész világ, az emberiség, amint mondják, hiszen ezért van az ünnep, mert nem lehet a csoda nélkül élni.” Márai Sándor

Még egy titkot megsúgok Neked, Kedves Olvasó: az aranytopáz segít, hogy a csodák megvalósuljanak! Segítségével az Univerzumnak szóló kívánság fókuszálható. :)