A hónap köve: CHYTA

CHYTA

A chyta a karma köve. Erősíti az „én vagyok”-ot. Az ember energetikai rendszerébe elsődlegesen a napfonat csakra segítségével kapcsolódik, majd a kapcsolat stabilizálása után fokozatosan halad az impulzus felfelé a szív és a torok csakra magasságáig, majd még feljebb. Ezzel párhuzamosan a hullámok lefelé is haladnak a szakrális és a gyökér csakra felé, végül a talp csakrákon keresztül horgonyoz le. Ha a kapcsolódás mind a két irányba végbe tud menni, akkor mintegy kifeszítve találjuk magunk a Fent és a Lent közt, Ég és Föld között. A Jelenben, az Itt és Mostban.

Itt van lehetőségünk arra, hogy meghalljuk a Felsőbb Énünket, az angyali dimenziókat vagy akár a Teremtőnket. Ha tudjuk, mi végre vagyunk itt, akkor tudjuk, mi a következő lépés. Meg tudjuk élni a Sorsunk, ki tudjuk egyenlíteni a Karmánk, esélyt kapunk a „felsőbb osztályba lépésre”. Megláthatjuk a dolgok mögött húzódó igazságokat, a valóságot az illúziók fátylán túl. Az életünkben megtapasztalt okozatokhoz megtalálhatjuk az okokat. Ha az okok feltárulnak, elindulhat a megvalósítás, a cselekvés, a Teremtés… létrejöhet az egyensúly kint és bent, majd a tökéletes harmónia.

Fizikai szinten elsősorban a gyomor területével kapcsolatos, emésztési problémákon lehet vele segíteni, ezt támogatja. Ahogy a mondás is tartja, segít, hogy meg tudjuk emészteni a dolgokat, melyek történnek velünk. Vajon véletlenül? 🙂 Életünk pozitív jelzőkkel nem illethető tapasztalásai segítenek leginkább abban, hogy fejlődhessünk, változhassunk, változtathassunk… segít, hogy gyorsabban haladjunk, ne ragadjunk le olyan helyzetekben, amelyek már nem támogatnak bennünket a fejlődésben, ahol nincs Fény… el tudjuk engedni, tovább tudjunk lépni, „feljebb” tudjunk lépni.