A hónap köve: KIANIT

KIANIT

A kianit az ember energetikai rendszerébe elsősorban a torokcsakrán keresztül tud bekapcsolódni. A kapcsolat létrejötte után rövid időn belül behangolja a csakrákat, helyreállítja a rendeltetésszerű működést, összehangolja a rendszer részeit egymással. Hatása elsősorban nyugtató, csillapító jellegű, ennek értelmében csökkenti a vérnyomást, lehúzza a lázat, mérsékli a gyulladásos folyamatokat.

Kiválóan használható meditációs gyakorlatokhoz vagy az elme lecsillapításához a zaklatott és hajszolt hétköznapi tennivalók során. Lefekvés előtt is érdemes pár percet eltölteni a társaságában, hogy éjszakai alvásunk pihentető lehessen. Segítségével gyógyító álmok jöhetnek, és pihenés közben beindulnak a szervezet öngyógyító folyamatai.

Segít eloszlatni életünk illúziót, támogat bennünket abban, hogy felvállaljuk önmagunk, és ki merjük mondani az igazságot. Energiája erőteljes, de nem durva; szelíden határozott és akadályokat nem ismerő. Áttöri az ellenállás falát és szembenézésre késztet. A mai illúziókkal teli világban segíti viselőjét az eligazodásban, és megláttatja mindenben a valóságost. Sugárzásokkal szemben erős védelmező hatása van, szinte „lepereg” róla a káros energia és azt a finom energetikai testekből is képes eltávolítani.