A hónap köve: VERDELIT (zöld turmalin)

VERDELIT

A verdelit a turmalin-csoport zöld színű tagja. Kedves kő. Lágy energiáival körülöleli viselőjét. Megnyitja a szívet, és azon keresztül fejti ki gyengéden, de határozottan a hatását.

Energiái a szívközponton keresztül bejutva kezdetben a fő energiacsatornában haladnak, majd innen érik el a testen belüli távolabbi helyeket, amennyiben ott problémát vagy elakadást érzékelnek. Hatása csillapító jellegű, mind fizikai, mind lelki, mind pedig mentális szinteken. Ennek eredményeképpen használhatjuk gyulladásos megbetegedések, szívproblémák, immunrendszeri legyengültség, krónikus fáradtság szindróma esetén, de akár gerincbántalmak alkalmával is. Jótékonyan hat a csecsemőmirigyre, a szemre és az emésztőrendszerre. Segítségünkre lehet alvási nehézségek esetén is, támogatja a zaklató és negatív gondolatok elengedését.

A negatív energiákat pozitívvá alakítja. Feltölt életörömmel, és arra sarkall, hogy észrevegyük a szépet és a jót világunkban. Megtanít bízni és bizalmat adni. Használójával megláttatja a megoldásokat. Felébreszti az érdeklődést a növények, elsősorban a gyógynövények iránt. Segítségével gyógyíthatjuk növényeinket is.

Elősegíti az anyagon túli érzékelés fejlesztését, összekapcsol felsőbb énünkkel.  Ha elég figyelmesek, türelmesek és kitartóak vagyunk, akár a tündérvilággal is képesek lehetünk felvenni a kapcsolatot…