A hónap köve: SHIVA LINGAM

SHIVA LINGAM

A hindu Isten Shiva és kedvese Kali istennő egyesülésének, a szexualitás és a tetterős férfi energia szent jelképe évezredek óta.

A tantra, a szexuálmágia és a szexuális gyógyítás segítője.

A gyökér- és szakrális csakra aktiválásán keresztül segít megemelni és szabályozni a kundalini energiát. Segíti az ellentétek egyesítését – a férfi és női energiákat, a testet és a lelket…

1

Testi szinten segít a terméketlenség/impotencia legyőzésében, orgazmuszavar és menstruációs görcsök esetén. Serkenti az elektromos áramlást a testben, ezáltal a meridiánrendszer átjárhatóvá válhat. Segítségével elvághatjuk az éteri szexuális kötődést, miután a kapcsolat véget ért. Kiemeli a „csáklyákat” a méhből és a hüvelyből, új energiával tölti fel a gyökércsakrát, így megnyílik az út egy új kapcsolat előtt.

Érzelmi szinten segít: elengedni mindazt, amit „kinőttünk”, megbízni a férfi energiákban, saját férfias oldalunk elfogadásában, egy szexuálisan gyógyító partner magunkhoz vonzásában. Ezeken túl, nagy segítség a gyermekkorban gyökerező érzelmi fájdalmak gyógyításában és a szexuális erőszak miatt kialakult fájdalmak esetén. Támogat önmagunk szeretetében, a nőiesség és a női erő visszaszerzésében.

Szellemi szinten segít, hogy ráláthassunk önmagunkra, meglátásokat adhat, belátást hozhat.