A hónap köve: RUTILKVARC vagy Vénusz haj

A rutilkvarc tulajdonképpen egyfajta hegyikristály módosulat, melyet rutil (titánium-oxid) szálak szőnek át. Színe a kvarcon belül lehet fémes fekete, vöröses, ezüstös vagy arany. A kristály, mint egy antenna működik a rutil szálak segítségével, az Eget és Földet összekötő kapocsként. (Másik nevén: Vénusz haj. Ahogyan az emberi haj is működik a Teremtés Rendjében, antennaként. Mi magunk is foghatjuk az adást!) Megfelelően használva, képes az aurát fénnyel feltölteni. Felerősíti a vonzást az életünkben. Elűzi a depressziót és a borús gondolatokat, derűssé teszi mindennapjainkat és stabilizálja a kiegyensúlyozott lelkiállapotot.

Segítségével könnyebben tisztíthatjuk meg az aurát vagy a finomenergia testeket. Hatása olyan, mint amikor a templomi teret vagy más szent helyeket tömjén illóolajjal “füstölik” ki. Habár energiája látszólag szelíd, ez ne tévesszen meg senkit. Nagyon hatásos és intenzív. Minden negatívat “elűz”, megnyitva az utat – amennyiben erre készen állunk – a tiszta, angyali vagy isteni szférák felé, létrehozva a megfelelő kommunikációs csatornákat. Működése során egy megtapasztalható erőteret hoz létre a felhasználója számára. Kellő tisztelettel és alázattal forduljunk felé.

Fizikai síkon sejtszinten támogatja a gyógyulási folyamatokat. Utat nyithat isteni önvalónk felé. Támogatásával könnyebben felvehetjük a kapcsolatot a bennünk lakó isteni résszel, útmutatást kaphatunk isteni küldetésünkhöz, élettervünkhöz, soron következő feladatainkhoz. A vele való rendszeres munka türelmet és kitartást igényel, mintha egy sok-sok darabból álló kirakóst raknánk ki. Ahogy szokták mondani, a türelem rózsát terem, illetve meghozza gyümölcsét…

Ezekben, a mostanában meglehetősen bizonytalannak mondható időkben, kinek nem jön jól egy megbízhatóan működő iránytű az életében? Amely ráadásul soha el nem apadó, gyengéd, arany fényével nyugalmat, biztonságot és belső derűt sugároz. Amíg a lelkünkben ég a láng, mindig van remény. Tápláld magadban a lángot, légy Te a Láng, gyújtsd meg másokét is… Akár lesz olimpia, akár nem, a Lángot mindig tovább kell vinnünk. Mindenki Győztesnek született!

Ahogy maga a kő is egy csoda, a történtet is egy csoda volt, ahogy az enyém megtalált engem. Köszönet érte Annabellnek…