DM Qi-kung™ terápia

A DM Qi-kung™ terápia a keleti csikung módszerén alapuló kezelési eljárás.

Jelenlegi formájában Harsányi Girardi László dolgozta ki, hogy hatásmechanizmusa a nyugati ember számára is elérhetővé váljon. (Bővebben: DM Qi-kung™)

A kezelés két részből áll össze. Az első részében a meridiánpályák felszabadítása történik, az úgynevezett ín-izom átalakító masszázs. Ennek során a terapeuta eszközök segítségével végzi a kezelést. A segédeszközök használatának célja a különböző rezgések és hangok hullámainak leghatékonyabb testbe történő bevezetése. Az energiapályák felszabadítása után megkezdődhet az elakadások kitisztítása, majd a kezelés második fázisában a páciens energiatárolóinak külső környezeti energiából (csí) egy kalapként kialakított speciális térforma segítségével való feltöltése.

A teljes terápiás eljárás több lépcsős rendszerben a leghatékonyabb. A kezelés megkezdése előtt célszerű elkészíttetni a személyre szóló kínai asztrológia születési képletének egészségügyi vonatkozású elemzését. Ennek segítségével lehetővé válik a tényleges személyes „konstrukció” feltérképezése, melynek ismeretében sokkal hatékonyabb kezelési tervet tudunk összeállítani.

A kezelés kényelmes ruházatban, masszázságyon történik. Időtartama egyénenként változó lehet, de minimum 1,5 óra.